' Usahlah dipinta hidup yg mudah, tapi pintahlah hati yg tabah"

Pages

Saturday, 11 July 2015

ALONE

HAII READER..kekonon ada la yg baca blog ni.rasanya xde kot bcoz mmg x add friend reramai..just nk sharing between blog n i je..hhehehe...Ramadhan yg ke 25 hari ni..Hari ni terpaksa la berbuka sensorong bcoz akk n abg ipar pi berbuka di rumah mak mertuanya..hehhee..Malas nk join bcoz ni perjumpaan keluarga so if ada perkara berbangkit yg nak dibincangkan mereka xde la malu..Kita kan org luar gitu..Si kechik humaira dari td dok tanya betul ker cikla xnk ikut??xpe ker buka sensorong..hehhee..xpe la si kechik oii..buakn x biasa ye idokk..^_^...


ni la si kechik humaira..Dok tanya soalan yg sama je..kang den mengamuk baru taw...

Me n Humaira Shamina



Shamina : Cikla xnak ikut pi seremban ker?
ME  :Xnak la..lotih
Shamina  :Betul ni xnak ikut..
ME :Ye xnak
Shamina  :Nanti cikla buka sorang2..
ME :OK JE...

Sweet jer si kechik ni..dok pakaikan baju dia..soh tgk terbalik ke x...malu la tu pakai baju terbalik..

Hajat dihati ingat hari ni nak buat donut tp bebudak ni xde pula.. tp xpe la buat juga la utk waktu berbuka nanti..Ingat hari ni nak setlekan sedikit keje yg ada tu proceed xnk follow akk..lotih puasa2 ni jenjalan cari baju raya..Padahal xde pun baju raya lg..Raya tahun ni mmg beza sunggu xde pun semangat nak sambut lebaran..Xdpt cuti raya so mood raya pun kelaut la....sob3x....Mcam lari dr tajuk entry utama je...So today i berbuka sensorang je...sedih2x...xleh nak tgk si kechik ni mkn dgn gelojohnya..^_^...Love you si kechik...

Jadilah Pemimpin yg Berkaliber,Bukan Hanya pandai berkata-kata..Tp hasilnya ibarat tin kosong..

No comments:

Post a Comment