' Usahlah dipinta hidup yg mudah, tapi pintahlah hati yg tabah"

Pages

Monday, 13 July 2015

Nasi Arab Yamani, Senawang

ASSALAMUALAIKUM..Lagi beberapa hari je nak raya..tp 1 persiapan raya pun x dilakukan..mood raya xde langsung tahun ni..x best rasanya tanpa arwah abah...sob3x..malam tadi berbuka puasa di luar with my officemate...Sepanjang ramadhan ni xde langsung berbuka diluar..jimat3x...so semalam decide nak pi mkn di Nasi Arab Yamani di Senawang..Just ask my friend..lina nk mkn kat mana??..so saja bawa dia pi mkn disini..tu pun setelah my sis bgtaw makanan kat situ sedap...


Disini la tempatnya...di senawang..berdekatan dengan dataran senawang



Rupa nasi Arab ayam..seriusly memang sedap..sampai cik lina mkn sampai licin!!!!1 butir nasi pun x nmpak di pinggan beliau.....Cun kan nasinya


Siapa yang berminat boleh la pi cari kat senawang ok...dekat je dengan giant senawang tu ha..semalam kami makan nasi arab mandy rm12.90..Kira murah la sebab banyak sgt..1 pinggan tu boleh mkn untuk 2 org sebenarnya...Disebabkan kami datang time waktu berbuka so kena booking dulu la...

No comments:

Post a Comment